Helgen i stora drag

I fredags tog jag några skutt med Lola, eftersom vi skulle tävla på lördag, och vi har egentligen inte hoppat alls sen jag kom från australien, mer än några få språng.. Dock vet jag ju att jag har världens bästa hopponny, som hoppar allt, och älskar att hoppa. Själv har jag blivit höjdrädd, och när jag byggt upp en 60cm oxer och ett 60cm räcke, så tyckte jag det såg förskräckligt högt ut..

Dock släppte rädslan någorlunda när vi väl hoppade, och jag fick in en såå härlig känsla! Sista galoppen var sjukt fin, stod i lätt sits, och lola hade vikten på bakändan, och galopperade lungt och i en rund form.. Bästa känslan alltså!

Sen på Lördagen, så var vi anmälda till 2 klasser, 50-60 och 70cm. Dock strök jag mig från 70, då det kändes jääättehögt haha... Samuels lillasyster kom som hästskötare, och jag övertalade henne att starta i första klassen med Lola. Dom travade jätteduktigt igenom banan! Stolt ponnymamma haha. I 50-60n hade vi ett slarvpet, men jag är väldigt nöjd över rundan.. Tyckte jag faktiskt red rätt bra haha! Sen övertalade Tove mig att ändå starta 70cm, och sagt och gjort! Lola kändes piggare i andra klassen, och vi hade ett bra tempo. Efter andra hindret kände jag att "jävlar vad det här känns bra!" Det var såå kul! Till omhoppningen kom vi, och tävlingsmänniskan i mig kom fram haha.. Gick banan före starten med Emma, som sa "men du har ju ponny, så du kan ju svänga redan här haha", så det blev en riktig ponnysväng. Över sista oxern seglade vi, och vann klassen!

Känslan är faktiskt riktigt bra fortfarande, vi har inte haft speciellt många framgångar, så tycker faktiskt vi förtjänade detta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0